Maarten Vrolijk (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maarten Vrolijk
Maarten Vrolijk (1966)

Maarten Vrolijk (1966)

Designer

Maarten VROLIJK (Oss 1966)

Glaskunstenaar. Werkt oa voor Royal Leerdam

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Maarten Vrolijk (1966) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Maarten Vrolijk (1966) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Maarten Vrolijk

Wilt u graag design kopen van Maarten Vrolijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Maarten Vrolijk. Betaalbare en exclusieve design van Maarten Vrolijk en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Maarten Vrolijk te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Maarten Vrolijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Maarten Vrolijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maarten Vrolijk instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Maarten Vrolijk design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Maarten Vrolijk!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Maarten Vrolijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Maarten Vrolijk en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Maarten Vrolijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Maarten Vrolijk of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Maarten Vrolijk?

Design kopen van Maarten Vrolijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Maarten Vrolijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Maarten Vrolijk. Om meer kans te maken om het designobject van Maarten Vrolijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Maarten Vrolijk! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.