Maartje Wijngaarden (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maartje Wijngaarden
Maartje Wijngaarden (1947)

Maartje Wijngaarden (1947)

Kunstenaar

MAARTJE WIJNGAARDEN, (1947 ’t Zand)

Schilder en zeefdrukker.

Maartje Wijngaarden is een laatbloeier in de kunst. Pas na haar 35ste ontwikkelde zij zich tot professioneel beeldend kunstenaar. Aanvankelijk schilderde ze vrij traditionele landschappen en stillevens in neo-impressionistische stijl. Geleidelijk aan ontwikkelde ze een eigen handschrift met als hoofdthema haar visie op de natuur en hoe zij begaan is met mens en dier. In haar recente werken zijn vrijwel altijd dieren afgebeeld. Soms schildert ze ook taferelen over de relatie tussen mens en dier. Haar vormen zijn altijd geabstraheerd en hebben dikwijls zware contouren. Het meest opvallende is het gewaagde en vaak felle kleurgebruik. Maartje Wijngaarden staat vermeld in het register van het Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis (RKD): https://rkd.nl/explore/artists/128189.

Aangeboden items
3
Verkochte items
83
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Maartje Wijngaarden - Prachtige ingelijste zeefdruk , gesigneerd kopen? Bied vanaf 50!
Maartje Wijngaarden (1947) Nederlands Prachtige ingelijste zeefdruk , gesigneerd
TechniekZeefdruk
Afmetingen53 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Maartje Wijngaarden - z.t. | surrealistische voorstelling kopen? Bied vanaf 59!
Maartje Wijngaarden (1947) Nederlands z.t. | surrealistische voorstelling
TechniekOlieverf
Afmetingen80 x 60 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Maartje Wijngaarden - Origineel schilderij Masks kopen? Bied vanaf 99!
Maartje Wijngaarden (1947) Nederlands Origineel schilderij Masks
TechniekAcryl
Afmetingen55 x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Maartje Wijngaarden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maartje Wijngaarden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maartje Wijngaarden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maartje Wijngaarden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maartje Wijngaarden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maartje Wijngaarden!

Volg het aanbod kunst van Maartje Wijngaarden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maartje Wijngaarden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maartje Wijngaarden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maartje Wijngaarden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maartje Wijngaarden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maartje Wijngaarden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maartje Wijngaarden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maartje Wijngaarden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maartje Wijngaarden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maartje Wijngaarden?

Kunst kopen van Maartje Wijngaarden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maartje Wijngaarden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maartje Wijngaarden. Om meer kans te maken om de Maartje Wijngaarden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maartje Wijngaarden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.