Marcus Ravenswaay (1925-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcus Ravenswaay
Marcus Ravenswaay (1925-2003)

Marcus Ravenswaay (1925-2003)

Kunstenaar

Marcus RAVENSWAAY (Gorinchem, 1925 - Hoogblokland, 2003)

beeldhouwer, monumentaal kunstenaar

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marcus Ravenswaay - Rubens Penning kopen? Bied vanaf 80!
Marcus Ravenswaay - Rubens PenningBeeld / Object

Geplaatst doorA-art

Eindtijd 26-11-2022 om 20:25

Jaartal1977
TechniekBrons
Afmetingen10 cm x 14 cm x 2 cm (h x b x d)
Gewicht1000 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Marcus Ravenswaay

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcus Ravenswaay? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcus Ravenswaay. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcus Ravenswaay en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcus Ravenswaay te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcus Ravenswaay!

Volg het aanbod kunst van Marcus Ravenswaay te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcus Ravenswaay te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcus Ravenswaay instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcus Ravenswaay kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcus Ravenswaay!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcus Ravenswaay kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcus Ravenswaay en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcus Ravenswaay via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcus Ravenswaay of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcus Ravenswaay?

Kunst kopen van Marcus Ravenswaay begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcus Ravenswaay, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcus Ravenswaay. Om meer kans te maken om de Marcus Ravenswaay te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcus Ravenswaay! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.