Marcus van Hoorn (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcus van Hoorn
Marcus van Hoorn (1947)

Marcus van Hoorn (1947)

Kunstenaar

Marcus van HOORN (1947)

Aangeboden items
3
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marcus van Hoorn - Zeefdruk, Titel: Arsuna kopen? Bied vanaf 30!
Marcus van Hoorn (1947) Nederlands Zeefdruk, Titel: Arsuna
TechniekZeefdruk
Afmetingen80 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Marcus van Hoorn - Zeefdruk, Titel, "Hollandse Pyramide" kopen? Bied vanaf 35!
Marcus van Hoorn (1947) Nederlands Zeefdruk, Titel, "Hollandse Pyramide"
TechniekZeefdruk
Afmetingen56 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Marcus van Hoorn - Zeefdruk, titel "Duin III". kopen? Bied vanaf 30!
Marcus van Hoorn (1947) Nederlands Zeefdruk, titel "Duin III".
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marcus van Hoorn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcus van Hoorn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcus van Hoorn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcus van Hoorn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcus van Hoorn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcus van Hoorn!

Volg het aanbod kunst van Marcus van Hoorn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcus van Hoorn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcus van Hoorn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcus van Hoorn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcus van Hoorn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcus van Hoorn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcus van Hoorn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcus van Hoorn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcus van Hoorn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcus van Hoorn?

Kunst kopen van Marcus van Hoorn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcus van Hoorn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcus van Hoorn. Om meer kans te maken om de Marcus van Hoorn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcus van Hoorn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.