Margarita Nicolaas (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Margarita Nicolaas
Margarita Nicolaas (1947)

Margarita Nicolaas (1947)

Kunstenaar

Margarita NICOLAAS (Amsterdam 1947)

Margarita Nicolaas is een Nederlandse tekenaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Margarita Nicolaas - Unieke stier in paars & blauw kopen? Bied vanaf 50!
Margarita Nicolaas - Unieke stier in paars & blauwTekening / Aquarel

Geplaatst doorMamboe29

Eindtijd 09-12-2022 om 22:03

Jaartal1985
TechniekAquarel
Afmetingen16.5 cm x 22.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstGlasschade

Kunst kopen van Margarita Nicolaas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Margarita Nicolaas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Margarita Nicolaas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Margarita Nicolaas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Margarita Nicolaas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Margarita Nicolaas!

Volg het aanbod kunst van Margarita Nicolaas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Margarita Nicolaas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Margarita Nicolaas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Margarita Nicolaas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Margarita Nicolaas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Margarita Nicolaas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Margarita Nicolaas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Margarita Nicolaas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Margarita Nicolaas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Margarita Nicolaas?

Kunst kopen van Margarita Nicolaas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Margarita Nicolaas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Margarita Nicolaas. Om meer kans te maken om de Margarita Nicolaas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Margarita Nicolaas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.