Margot Berkman (1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Margot Berkman
Margot Berkman (1964)

Margot Berkman (1964)

Margot BERKMAN (Rotterdam 1964)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Margot Berkman - Poort II kopen? Bied vanaf 125!
Margot Berkman (1964) Nederlands Poort II
TechniekKeramiek
Afmetingen60 x 44 x 20 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Margot Berkman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Margot Berkman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Margot Berkman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Margot Berkman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Margot Berkman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Margot Berkman!

Volg het aanbod kunst van Margot Berkman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Margot Berkman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Margot Berkman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Margot Berkman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Margot Berkman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Margot Berkman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Margot Berkman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Margot Berkman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Margot Berkman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Margot Berkman?

Kunst kopen van Margot Berkman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Margot Berkman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Margot Berkman. Om meer kans te maken om de Margot Berkman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Margot Berkman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.