Maria Donker (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maria Donker
Maria Donker (1962)

Maria Donker (1962)

Kunstenaar

Maria DONKER (Den Haag 1962)

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Maria Donker - litho: het licht speelt met het water, de vissen jagen naar het licht - 1996 kopen? Bied vanaf 49!
Maria Donker (1962) Nederlands litho: het licht speelt met het water, de vissen jagen naar het licht - 1996
TechniekLitho
Afmetingen52.5 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Maria Donker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maria Donker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maria Donker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maria Donker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maria Donker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maria Donker!

Volg het aanbod kunst van Maria Donker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maria Donker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maria Donker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maria Donker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maria Donker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maria Donker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maria Donker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maria Donker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maria Donker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maria Donker?

Kunst kopen van Maria Donker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maria Donker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maria Donker. Om meer kans te maken om de Maria Donker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maria Donker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.