Maria Megens (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maria Megens
Maria Megens (1952)

Maria Megens (1952)

Kunstenaar

Maria MEGENS (Oss 1952)

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Maria Megens - Geentitel kopen? Bied vanaf 50!
Maria Megens (1952) Nederlands Geentitel
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen90 x 110 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
Huidig bod
€ 50
1 bieding
Bied mee Bied mee
Maria Megens - Giclée kopen? Bied vanaf 85!
Maria Megens (1952) Nederlands Giclée
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen90 x 110 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Maria Megens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maria Megens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maria Megens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maria Megens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maria Megens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maria Megens!

Volg het aanbod kunst van Maria Megens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maria Megens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maria Megens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maria Megens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maria Megens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maria Megens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maria Megens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maria Megens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maria Megens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maria Megens?

Kunst kopen van Maria Megens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maria Megens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maria Megens. Om meer kans te maken om de Maria Megens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maria Megens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.