Marianne Aulman (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marianne Aulman
Marianne Aulman (1956)

Marianne Aulman (1956)

Kunstenaar

Marianne AULMAN (Amsterdam 1956)

Schilder, graficus.

Opleiding:

Van 1980 tot 1985 ging Aulman naar de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Aulman heeft een diepe passie voor reizen, wat je terug vindt in haar werk. Oude beschavingen en vergane glorie inspireren haar. In haar werk wordt architectuur gecombineerd met mysterieuze elementen in verschillende vormen. De kleuren die Aulman gebruikt zijn helder, wat de herinnering aan deze oude culturen levendig maakt.

Aangeboden items
4
Verkochte items
289
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marianne Aulman - Atlantis XIII kopen? Bied vanaf 100!
Marianne Aulman (1956) Nederlands Atlantis XIII
TechniekLitho
Afmetingen88 cm x 103 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Marianne Aulman - Lot met twee litho's, Atlantis XIII & XIV kopen? Bied vanaf 35!
Marianne Aulman (1956) Nederlands Lot met twee litho's, Atlantis XIII & XIV
TechniekLitho
Afmetingen68.5 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Marianne Aulman - Zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Marianne Aulman (1956) Nederlands Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen64 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Marianne Aulman - Misterio del Mar IV kopen? Bied vanaf 50!
Marianne Aulman (1956) Misterio del Mar IV
TechniekZeefdruk
Afmetingen99 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marianne Aulman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marianne Aulman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marianne Aulman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marianne Aulman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marianne Aulman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marianne Aulman!

Volg het aanbod kunst van Marianne Aulman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marianne Aulman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marianne Aulman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marianne Aulman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marianne Aulman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marianne Aulman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marianne Aulman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marianne Aulman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marianne Aulman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marianne Aulman?

Kunst kopen van Marianne Aulman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marianne Aulman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marianne Aulman. Om meer kans te maken om de Marianne Aulman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marianne Aulman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.