Marijn Moree (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marijn Moree
Marijn Moree (1951)

Marijn Moree (1951)

Kunstenaar

Marijn Alexander Morée werd op 7 juni 1951 in Den Helder geboren. Hoewel hij nog steeds in Nederland woont, werkt hij de meeste tijd in Bar-sur-Aube (Frankrijk) waar hij zijn atelier heeft en in alle rust kan schilderen. Via Rudi van de Wint maakte hij kennis met het schildersvak. Zijn jeugdwerk lijkt verrassend veel op het werk dat de kunstenaar nu, 35 jaar later, maakt. Zijn eerste exposities worden gehouden nog voordat hij met zijn opleiding begon. Van 1971 tot 1975 studeerde hij grafiek en architectonische vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam. Tot 1979 werkte hij als architect en schilderde hij niets. Maar het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet kan gaan. Van de een op de andere dag hield hij de tekentafel voor gezien. Vier jaar lang zeilde hij met zijn vrouw Yvonne de wereld rond en woonde in Spanje, Italië en Griekenland. In 1985 begon hij weer met schilderen en had onmiddellijk succes met zijn heldere en kleurrijke schilderijen en objecten. Sindsdien exposeert hij in binnen – en buitenland; zijn werk wordt verzameld door particulieren, bedrijven en instellingen. Zijn werk wordt met regelmaat aangehaald in allerlei artikelen in kranten en (kunst) tijdschriften. In 1994 wordt zijn eerste monografie gepubliceerd

Aangeboden items
0
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marijn Moree (1951) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 38 items van Marijn Moree (1951) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 14 mensen die Marijn Moree (1951) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marijn Moree

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marijn Moree? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marijn Moree. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marijn Moree en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marijn Moree te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marijn Moree!

Volg het aanbod kunst van Marijn Moree te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marijn Moree te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marijn Moree instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marijn Moree kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marijn Moree!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marijn Moree kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marijn Moree en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marijn Moree via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marijn Moree of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marijn Moree?

Kunst kopen van Marijn Moree begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marijn Moree, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marijn Moree. Om meer kans te maken om de Marijn Moree te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marijn Moree! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.