Marinus Bies (1894-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marinus Bies
Marinus Bies (1894-1975)

Marinus Bies (1894-1975)

Kunstenaar

Marinus Johannes BIES (Aarle-Rixtel 1894 - Aarle-Rixtel 1975)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marinus Bies - Marinus Bies - "Stenen brug over de oude Aa" (met speciaal certificaat). kopen? Bied vanaf 89!
Marinus Bies - Marinus Bies - "Stenen brug over de oude Aa" (met speciaal certificaat).Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorNjoyart

Eindtijd 09-10-2022 om 22:12

Jaartal1932
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen62 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marinus Bies

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marinus Bies? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marinus Bies. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marinus Bies en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marinus Bies te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marinus Bies!

Volg het aanbod kunst van Marinus Bies te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marinus Bies te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marinus Bies instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marinus Bies kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marinus Bies!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marinus Bies kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marinus Bies en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marinus Bies via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marinus Bies of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marinus Bies?

Kunst kopen van Marinus Bies begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marinus Bies, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marinus Bies. Om meer kans te maken om de Marinus Bies te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marinus Bies! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.