Marjan Nagtegaal (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Marjan Nagtegaal
Marjan Nagtegaal (1950)

Marjan Nagtegaal (1950)

Beeldend kunstenaar. Koninklijke academie Den Haag, afgerond in 1975

Aangeboden items
1
Verkochte items
43
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marjan Nagtegaal - Aquarel van een vrouw kopen? Bied vanaf 25!
Marjan Nagtegaal (1950) Nederlands Aquarel van een vrouw
TechniekAquarel
Afmetingen45 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marjan Nagtegaal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marjan Nagtegaal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marjan Nagtegaal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marjan Nagtegaal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marjan Nagtegaal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marjan Nagtegaal!

Volg het aanbod kunst van Marjan Nagtegaal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marjan Nagtegaal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marjan Nagtegaal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marjan Nagtegaal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marjan Nagtegaal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marjan Nagtegaal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marjan Nagtegaal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marjan Nagtegaal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marjan Nagtegaal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marjan Nagtegaal?

Kunst kopen van Marjan Nagtegaal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marjan Nagtegaal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marjan Nagtegaal. Om meer kans te maken om de Marjan Nagtegaal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marjan Nagtegaal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.