Marjolijn van Ginkel (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marjolijn van Ginkel
Marjolijn van Ginkel (1946)

Marjolijn van Ginkel (1946)

Kunstenaar

Marjolijn van GINKEL (1946)

Aangeboden items
0
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marjolijn van Ginkel (1946) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 11 items van Marjolijn van Ginkel (1946) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marjolijn van Ginkel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marjolijn van Ginkel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marjolijn van Ginkel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marjolijn van Ginkel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marjolijn van Ginkel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marjolijn van Ginkel!

Volg het aanbod kunst van Marjolijn van Ginkel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marjolijn van Ginkel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marjolijn van Ginkel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marjolijn van Ginkel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marjolijn van Ginkel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marjolijn van Ginkel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marjolijn van Ginkel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marjolijn van Ginkel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marjolijn van Ginkel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marjolijn van Ginkel?

Kunst kopen van Marjolijn van Ginkel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marjolijn van Ginkel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marjolijn van Ginkel. Om meer kans te maken om de Marjolijn van Ginkel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marjolijn van Ginkel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.