Martin R. Baeyens (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Martin R. Baeyens
Martin R. Baeyens (1943)

Martin R. Baeyens (1943)

Kunstenaar

Martin BAEYENS (geboren 1943 in Melle, woont en werkt in Smetlede) schildert, tekent of zeefdrukt landschappen. Hij combineert deze met landkaarten en andersoortige kaarten, met tabellen en statistieken, met historische documenten. Vaak voorziet hij ze ook van tekst die een historische context creëert. De natuur en vooral het evenwicht tussen techniek en natuur zijn het uitgangspunt van zijn werk.

Aangeboden items
1
Verkochte items
82
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Martin R. Baeyens - Reference to the distance, gemengde druktechniek met collage kopen? Bied vanaf 60!
Martin R. Baeyens (1943) Belgisch Reference to the distance, gemengde druktechniek met collage
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen35 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Huidig bod
€ 60
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Martin R. Baeyens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin R. Baeyens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin R. Baeyens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin R. Baeyens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin R. Baeyens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin R. Baeyens!

Volg het aanbod kunst van Martin R. Baeyens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin R. Baeyens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin R. Baeyens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin R. Baeyens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin R. Baeyens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin R. Baeyens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin R. Baeyens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin R. Baeyens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin R. Baeyens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin R. Baeyens?

Kunst kopen van Martin R. Baeyens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin R. Baeyens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin R. Baeyens. Om meer kans te maken om de Martin R. Baeyens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin R. Baeyens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.