Martin van Wordragen (1928-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Martin van Wordragen
Martin van Wordragen (1928-2011)

Martin van Wordragen (1928-2011)

Kunstenaar

Martin van WORDRAGEN (Ammerzoden 1928 - Veurne 2011)

Martin van Wordragen (1928-2001): Een Getalenteerde Nederlandse Kunstenaar

Martin van Wordragen, geboren in 1928 en overleden in 2001, was een uitzonderlijke Nederlandse kunstenaar wiens werk een blijvende indruk heeft achtergelaten op de kunstwereld. Met zijn unieke visie en technische vaardigheden heeft hij een onschatbare bijdrage geleverd aan de moderne kunstscene.

Van Wordragen's kunstwerken, variërend van schilderijen tot tekeningen en aquarellen, getuigen van zijn meesterschap over verschillende mediums. Zijn stijl kenmerkte zich door een harmonieuze combinatie van kleur, licht en compositie, wat resulteerde in werken die zowel visueel aantrekkelijk als emotioneel diepgaand waren.

Gedurende zijn carrière experimenteerde van Wordragen met verschillende artistieke benaderingen, variërend van figuratieve tot meer abstracte expressies. Zijn vermogen om emoties en gevoelens vast te leggen in zijn kunstwerk is duidelijk zichtbaar in de genuanceerde penseelstreken en subtiele details.

Van Wordragen's werk is opgenomen in talloze privécollecties en openbare kunstgalerijen, en zijn nalatenschap leeft voort in de harten van kunstliefhebbers en verzamelaars. Zijn artistieke erfenis wordt vaak gevierd om de tijdloze relevantie en de impact die het blijft hebben op zowel de Nederlandse als internationale kunstgemeenschap.

Hoewel Martin van Wordragen niet langer onder ons is, blijven zijn kunstwerken spreken en blijft zijn invloed voelbaar in de hedendaagse kunstwereld. Zijn vermogen om emotie en vakmanschap te combineren in zijn werk maken hem tot een onschatbare figuur in de kunstgeschiedenis die nog steeds bewonderd en bestudeerd wordt.

Aangeboden items
0
Verkochte items
368
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Martin van Wordragen (1928-2011) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 368 items van Martin van Wordragen (1928-2011) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 147 mensen die Martin van Wordragen (1928-2011) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Martin van Wordragen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin van Wordragen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin van Wordragen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin van Wordragen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin van Wordragen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin van Wordragen!

Volg het aanbod kunst van Martin van Wordragen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin van Wordragen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin van Wordragen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin van Wordragen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin van Wordragen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin van Wordragen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin van Wordragen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin van Wordragen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin van Wordragen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin van Wordragen?

Kunst kopen van Martin van Wordragen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin van Wordragen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin van Wordragen. Om meer kans te maken om de Martin van Wordragen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin van Wordragen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.