Mats Jonasson (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Mats Jonasson
Mats Jonasson (1945)

Mats Jonasson (1945)

Kunstenaar

In 1959 begon Mats Jonassen bij glasblazerij Målerås als leerling graveur. Vervolgens werkte hij samen met diverse Zweedse glasontwerpers. De stijl van Jonasson wordt gekenmerkt door het verwerken van elementen uit de natuur in zijn sculpturen en objecten op een realistisch ogende manier. In de jaren tachtig namen Jonasson en vijftien van zijn vaklieden Målerås over van Kosta. Sindsdien nam het succes van de glasblazerij toe met hun ontwerpen voor reliëfglas.

Aangeboden items
2
Verkochte items
14
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
filters
Mats Jonasson - Twee kristallen figuurtjes kopen? Bied vanaf 50!
Mats Jonasson (1945) Zweeds Twee kristallen figuurtjes
Afmetingen10.5 x 7 cm (h x b)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Mats Jonasson - sculptuur eekhoorn in zuiver kristal kopen? Bied vanaf 50!
Mats Jonasson (1945) Zweeds sculptuur eekhoorn in zuiver kristal
Afmetingen11.5 x 9.5 x 3.3 cm (h x b x d)
Gewicht595 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Mats Jonasson

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mats Jonasson? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mats Jonasson. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mats Jonasson en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mats Jonasson te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mats Jonasson!

Volg het aanbod kunst van Mats Jonasson te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mats Jonasson te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mats Jonasson instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mats Jonasson kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mats Jonasson!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mats Jonasson kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mats Jonasson en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mats Jonasson via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mats Jonasson of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mats Jonasson?

Kunst kopen van Mats Jonasson begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mats Jonasson, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mats Jonasson. Om meer kans te maken om de Mats Jonasson te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mats Jonasson! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.