• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Michael Tedja (1971)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Michael Tedja

Michael Tedja (1971)

Kunstenaar

Michael TEDJA (Rotterdam 1971)

Aangeboden items
1
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Michael Tedja - Is money the measure of everything? kopen? Bied vanaf 90!
Michael Tedja - Is money the measure of everything?

Grafiek na 1900

Geplaatst doorBenB2019

Eindtijd10-07-2022 om 22:21

Jaartal2000
TechniekZeefdruk
Afmetingen106 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Michael Tedja

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michael Tedja? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michael Tedja. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michael Tedja en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michael Tedja te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michael Tedja!

Volg het aanbod kunst van Michael Tedja te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michael Tedja te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michael Tedja instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michael Tedja kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michael Tedja!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michael Tedja kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michael Tedja en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michael Tedja via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michael Tedja of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michael Tedja?

Kunst kopen van Michael Tedja begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michael Tedja, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michael Tedja. Om meer kans te maken om de Michael Tedja te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michael Tedja! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.