Michel Ciry (1919-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Michel Ciry
Michel Ciry (1919-2018)

Michel Ciry (1919-2018)

Michel CIRY (La Baule (Loire-Atlantique)1919 - Varengeville-sur-Mer 2018)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Michel Ciry - ma mère kopen? Bied vanaf 45!
Michel Ciry (1919-2018) Frans ma mère
Techniek Droge Naald
Afmetingen 50 x 32 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Michel Ciry

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michel Ciry? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michel Ciry. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michel Ciry en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michel Ciry te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michel Ciry!

Volg het aanbod kunst van Michel Ciry te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michel Ciry te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michel Ciry instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michel Ciry kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michel Ciry!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michel Ciry kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michel Ciry en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michel Ciry via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michel Ciry of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michel Ciry?

Kunst kopen van Michel Ciry begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michel Ciry, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michel Ciry. Om meer kans te maken om de Michel Ciry te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michel Ciry! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.