Michele Lehmann (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Michele Lehmann
Michele Lehmann (1940)

Michele Lehmann (1940)

Kunstenaar

Michèle LEHMANN, geboren in Zwitserland in 1940. Woont en werkt in Mijas, Malaga, Spanje.

Solotentoonstellingen

1978 Caja de Ahorros de Almuñecar, Granada, Spain Gallery Manuela, Cordoba, Spain

1980 Gallery Picpus, Montreux, Switzerland Gallery Grande-Fontaine, Sion, Switzerland Gallery Les Bastions, Geneva, Switzerland

1981 Gallery Hüsstege, Den Bosch Gallery Grande-Fontaine, Sion, Switzerland

1984 Gallery Les Bastions, Geneva, Switzerland Gallery Picpus, Montreux, Switzerland

1988 Cortijo Bacardi, Malaga, Spain

1989 Gallery Comas, Barcelona, Spain

1990 Gallery Peironcely, Madrid, Spain

1991 Gallery Comas, Barcelona, Spain

1993 Gallery Comas, Barcelona, Spain

1994 Gallery Lecrin, Granada, Spain

1995 Gallery Hüsstege, Den Bosch

1996

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Michele Lehmann (1940) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Michele Lehmann (1940) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Michele Lehmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michele Lehmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michele Lehmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michele Lehmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michele Lehmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michele Lehmann!

Volg het aanbod kunst van Michele Lehmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michele Lehmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michele Lehmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michele Lehmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michele Lehmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michele Lehmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michele Lehmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michele Lehmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michele Lehmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michele Lehmann?

Kunst kopen van Michele Lehmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michele Lehmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michele Lehmann. Om meer kans te maken om de Michele Lehmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michele Lehmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.