Milou Hermus (1947-2021)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Milou Hermus
Milou Hermus (1947-2021)

Milou Hermus (1947-2021)

Kunstenaar

Milou HERMUS (Dordrecht 1947 - 2021)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Milou Hermus - De brief aan … kopen? Bied vanaf 475!
Milou Hermus (1947-2021) Nederlands De brief aan …
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen120 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 475
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Milou Hermus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Milou Hermus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Milou Hermus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Milou Hermus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Milou Hermus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Milou Hermus!

Volg het aanbod kunst van Milou Hermus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Milou Hermus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Milou Hermus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Milou Hermus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Milou Hermus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Milou Hermus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Milou Hermus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Milou Hermus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Milou Hermus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Milou Hermus?

Kunst kopen van Milou Hermus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Milou Hermus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Milou Hermus. Om meer kans te maken om de Milou Hermus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Milou Hermus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.