Nicolas Dings (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Nicolas Dings
Nicolas Dings (1953)

Nicolas Dings (1953)

Nicolas Dings

Beeldhouwer, Tekenaar

Geboren te Tegelen in 1953, als Nicolaas Dings

Nicolas Dings is een belangrijke hedendaagse Nederlandse kunstenaar die werkt vanuit Amsterdam, waar hij ook woont. De monumentale beelden van Nicolaas Dings zijn op diverse plekken in Nederland terug te vinden. Zijn beeldhouwwerken lijken driedimensionale collages.

Nicolaas Dings volgde zijn opleiding aan Stadsacademie te Maastricht en de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam.

Het werk van Nicolas Dings bevindt zich in vele bedrijfs- en particuliere collecties.

Aangeboden items
3
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Nicolas Dings - Annunciatie kopen? Bied vanaf 50!
Nicolas Dings (1953) Nederlands Annunciatie
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen42.5 x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Nicolas Dings - moeder met kind staand op wereldbol kopen? Bied vanaf 100!
Nicolas Dings (1953) Nederlands moeder met kind staand op wereldbol
TechniekBrons
Afmetingen18 x 6 x 6 cm (h x b x d)
Gewicht689 g
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Nicolas Dings - balans kopen? Bied vanaf 150!
Nicolas Dings (1953) Nederlands balans
TechniekBrons
Afmetingen22 x 7 x 6 cm (h x b x d)
Gewicht648 g
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Nicolas Dings

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nicolas Dings? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nicolas Dings. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nicolas Dings en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nicolas Dings te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nicolas Dings!

Volg het aanbod kunst van Nicolas Dings te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nicolas Dings te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nicolas Dings instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nicolas Dings kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nicolas Dings!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nicolas Dings kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nicolas Dings en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nicolas Dings via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nicolas Dings of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nicolas Dings?

Kunst kopen van Nicolas Dings begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nicolas Dings, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nicolas Dings. Om meer kans te maken om de Nicolas Dings te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nicolas Dings! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.