Norbert Cames (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Norbert Cames
Norbert Cames (1953)

Norbert Cames (1953)

Kunstenaar

Norbert CAMES (Rheydt 1953)

Aangeboden items
4
Verkochte items
37
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Norbert Cames - Synergie III kopen? Bied vanaf 45!
Norbert Cames (1953) Duits Synergie III
TechniekZeefdruk
Afmetingen49 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Norbert Cames - Synergie IV kopen? Bied vanaf 45!
Norbert Cames (1953) Duits Synergie IV
TechniekZeefdruk
Afmetingen49 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Norbert Cames - Synergie I kopen? Bied vanaf 45!
Norbert Cames (1953) Duits Synergie I
TechniekZeefdruk
Afmetingen49 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Norbert Cames - Synergie V kopen? Bied vanaf 45!
Norbert Cames (1953) Duits Synergie V
TechniekZeefdruk
Afmetingen49 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Norbert Cames

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Norbert Cames? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Norbert Cames. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Norbert Cames en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Norbert Cames te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Norbert Cames!

Volg het aanbod kunst van Norbert Cames te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Norbert Cames te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Norbert Cames instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Norbert Cames kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Norbert Cames!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Norbert Cames kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Norbert Cames en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Norbert Cames via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Norbert Cames of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Norbert Cames?

Kunst kopen van Norbert Cames begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Norbert Cames, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Norbert Cames. Om meer kans te maken om de Norbert Cames te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Norbert Cames! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.