Oldrich Kulhanek (1940-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Oldrich Kulhanek
Oldrich Kulhanek (1940-2013)

Oldrich Kulhanek (1940-2013)

26 februari 1940 - 28 januari 2013Was een Tsjechische schilder, grafisch ontwerper, illustrator, decorontwerper en pedagoog. Kulhanek maakte het ontwerp voor de huidige Tsjechische bankbiljetten en postzegels.

Aangeboden items
1
Verkochte items
25
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Oldrich Kulhanek (1940-2013) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 25 items van Oldrich Kulhanek (1940-2013) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 22 mensen die Oldrich Kulhanek (1940-2013) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Oldrich Kulhanek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Oldrich Kulhanek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Oldrich Kulhanek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Oldrich Kulhanek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Oldrich Kulhanek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Oldrich Kulhanek!

Volg het aanbod kunst van Oldrich Kulhanek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Oldrich Kulhanek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Oldrich Kulhanek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Oldrich Kulhanek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Oldrich Kulhanek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Oldrich Kulhanek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Oldrich Kulhanek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Oldrich Kulhanek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Oldrich Kulhanek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Oldrich Kulhanek?

Kunst kopen van Oldrich Kulhanek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Oldrich Kulhanek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Oldrich Kulhanek. Om meer kans te maken om de Oldrich Kulhanek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Oldrich Kulhanek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.