Ottmar Horl (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ottmar Horl
Ottmar Horl (1950)

Ottmar Horl (1950)

Beeldhouwer

Ottmar HÖRL (1950 Nauheim, Duitsland ) is een opmerkelijke Duitse kunstenaar, kunst professor en schrijver.

Van 1975 tot 1978 studeerde hij aan de " Städelschule "in Frankfurt en 1978-1981 aan de Academie voor Schone Kunsten in Düsseldorf . In 1985 was hij mede-oprichter van de groep Formalhaut, met de architecten Gabriela Seifert en Götz Stöckmann.

Aangeboden items
0
Verkochte items
91
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ottmar Horl (1950) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 91 items van Ottmar Horl (1950) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 72 mensen die Ottmar Horl (1950) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ottmar Horl

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ottmar Horl? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ottmar Horl. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ottmar Horl en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ottmar Horl te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ottmar Horl!

Volg het aanbod kunst van Ottmar Horl te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ottmar Horl te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ottmar Horl instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ottmar Horl kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ottmar Horl!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ottmar Horl kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ottmar Horl en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ottmar Horl via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ottmar Horl of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ottmar Horl?

Kunst kopen van Ottmar Horl begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ottmar Horl, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ottmar Horl. Om meer kans te maken om de Ottmar Horl te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ottmar Horl! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.