P. van Schaik
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. P. van Schaik
P. van Schaik

P. van Schaik

Kunstschilder

Signeert als: "P. v. Schaik Jr.".

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
P. van Schaik - Olieverf op doek, Havengezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
P. van Schaik - Olieverf op doek, Havengezicht - IngelijstSchilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 15-01-2023 om 19:23
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van P. van Schaik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van P. van Schaik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van P. van Schaik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van P. van Schaik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van P. van Schaik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen P. van Schaik!

Volg het aanbod kunst van P. van Schaik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van P. van Schaik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u P. van Schaik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe P. van Schaik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van P. van Schaik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van P. van Schaik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van P. van Schaik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van P. van Schaik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van P. van Schaik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van P. van Schaik?

Kunst kopen van P. van Schaik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van P. van Schaik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van P. van Schaik. Om meer kans te maken om de P. van Schaik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van P. van Schaik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.