Parscha Mirghawameddin (1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Parscha Mirghawameddin
Parscha Mirghawameddin (1979)

Parscha Mirghawameddin (1979)

Kunstschilder

Parscha MIRGHAWAMEDDIN (1979)

Aangeboden items
3
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Parscha Mirghawameddin - Emotie kopen? Bied vanaf 450!
Parscha Mirghawameddin (1979) Duits Emotie
TechniekAcryl
Afmetingen180 x 140 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Parscha Mirghawameddin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Parscha Mirghawameddin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Parscha Mirghawameddin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Parscha Mirghawameddin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Parscha Mirghawameddin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Parscha Mirghawameddin!

Volg het aanbod kunst van Parscha Mirghawameddin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Parscha Mirghawameddin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Parscha Mirghawameddin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Parscha Mirghawameddin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Parscha Mirghawameddin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Parscha Mirghawameddin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Parscha Mirghawameddin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Parscha Mirghawameddin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Parscha Mirghawameddin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Parscha Mirghawameddin?

Kunst kopen van Parscha Mirghawameddin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Parscha Mirghawameddin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Parscha Mirghawameddin. Om meer kans te maken om de Parscha Mirghawameddin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Parscha Mirghawameddin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.