Paul Baars (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Paul Baars
Paul Baars (1949)

Paul Baars (1949)

Paul BAARS (Harderwijk, 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Paul Baars - Zeefdruk, Zonder titel- Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Paul Baars (1949) Nederlands Zeefdruk, Zonder titel- Ingelijst (Groot)
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 72.5 x 103 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul Baars

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Baars? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Baars. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Baars en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Baars te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Baars!

Volg het aanbod kunst van Paul Baars te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Baars te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Baars instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Baars kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Baars!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Baars kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Baars en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Baars via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Baars of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Baars?

Kunst kopen van Paul Baars begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Baars, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Baars. Om meer kans te maken om de Paul Baars te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Baars! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.