Paul van der Eerden (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul van der Eerden
Paul van der Eerden (1954)

Paul van der Eerden (1954)

Kunstenaar

Paul van der EERDEN

Aangeboden items
0
Verkochte items
124
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Paul van der Eerden (1954) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 124 items van Paul van der Eerden (1954) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 31 mensen die Paul van der Eerden (1954) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Paul van der Eerden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul van der Eerden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul van der Eerden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul van der Eerden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul van der Eerden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul van der Eerden!

Volg het aanbod kunst van Paul van der Eerden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul van der Eerden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul van der Eerden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul van der Eerden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul van der Eerden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul van der Eerden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul van der Eerden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul van der Eerden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul van der Eerden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul van der Eerden?

Kunst kopen van Paul van der Eerden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul van der Eerden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul van der Eerden. Om meer kans te maken om de Paul van der Eerden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul van der Eerden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.