Paul van Dongen (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Paul van Dongen
Paul van Dongen (1958)

Paul van Dongen (1958)

Paul van DONGEN (Den Bosch 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Paul van Dongen - Ootmoed kopen? Bied vanaf 480!
Paul van Dongen (1958) Nederlands Ootmoed
Techniek Aquarel
Afmetingen 35 x 33.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Openingsbod
€ 480
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul van Dongen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul van Dongen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul van Dongen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul van Dongen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul van Dongen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul van Dongen!

Volg het aanbod kunst van Paul van Dongen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul van Dongen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul van Dongen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul van Dongen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul van Dongen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul van Dongen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul van Dongen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul van Dongen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul van Dongen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul van Dongen?

Kunst kopen van Paul van Dongen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul van Dongen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul van Dongen. Om meer kans te maken om de Paul van Dongen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul van Dongen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.