Paul van Groningen (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul van Groningen
Paul van Groningen (1955)

Paul van Groningen (1955)

Kunstschilder

Paul van GRONINGEN (Amsterdam 1955)

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Paul van Groningen (1955) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Paul van Groningen (1955) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Paul van Groningen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul van Groningen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul van Groningen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul van Groningen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul van Groningen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul van Groningen!

Volg het aanbod kunst van Paul van Groningen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul van Groningen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul van Groningen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul van Groningen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul van Groningen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul van Groningen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul van Groningen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul van Groningen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul van Groningen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul van Groningen?

Kunst kopen van Paul van Groningen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul van Groningen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul van Groningen. Om meer kans te maken om de Paul van Groningen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul van Groningen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.