Pavel Husa (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pavel Husa
Pavel Husa (1945)

Pavel Husa (1945)

Kunstenaar

Pavel HUSA (Praag 1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
27
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
filters
Pavel Husa - zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Pavel Husa (1945) Tsjechisch zonder titel
TechniekPenseel (Inkt)
Afmetingen31 x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Pavel Husa - Zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Pavel Husa (1945) Tsjechisch Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen80 x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pavel Husa

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pavel Husa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pavel Husa. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pavel Husa en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pavel Husa te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pavel Husa!

Volg het aanbod kunst van Pavel Husa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pavel Husa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pavel Husa instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pavel Husa kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pavel Husa!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pavel Husa kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pavel Husa en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pavel Husa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pavel Husa of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pavel Husa?

Kunst kopen van Pavel Husa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pavel Husa, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pavel Husa. Om meer kans te maken om de Pavel Husa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pavel Husa! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.