Pepe Gregoire (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pepe Gregoire
Pepe Gregoire (1950)

Pepe Gregoire (1950)

Kunstenaar

Beeldhouwer en medailleur (1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pepe Gregoire - handgesigneerde zeefdruk | 'Zonder titel' kopen? Bied vanaf 50!
Pepe Gregoire (1950) Nederlands handgesigneerde zeefdruk | 'Zonder titel'
TechniekZeefdruk
Afmetingen30 x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pepe Gregoire

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pepe Gregoire? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pepe Gregoire. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pepe Gregoire en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pepe Gregoire te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pepe Gregoire!

Volg het aanbod kunst van Pepe Gregoire te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pepe Gregoire te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pepe Gregoire instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pepe Gregoire kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pepe Gregoire!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pepe Gregoire kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pepe Gregoire en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pepe Gregoire via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pepe Gregoire of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pepe Gregoire?

Kunst kopen van Pepe Gregoire begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pepe Gregoire, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pepe Gregoire. Om meer kans te maken om de Pepe Gregoire te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pepe Gregoire! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.