Peter Bischof (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Bischof
Peter Bischof (1934)

Peter Bischof (1934)

Kunstenaar

Peter BISCHOF (Duitsland, 1934)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Links
Favoriet
filters
Peter Bischof - Ausstellungsbuch mit Originalzeichnung - 1969 kopen? Bied vanaf 150!
Peter Bischof (1934) Oostenrijks Tentoonstellingsboek met originele tekening - 1969
TechniekSoftcover
Afmetingen23 x 21 cm (h x b)
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Bischof

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Bischof? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Bischof. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Bischof en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Bischof te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Bischof!

Volg het aanbod kunst van Peter Bischof te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Bischof te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Bischof instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Bischof kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Bischof!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Bischof kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Bischof en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Bischof via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Bischof of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Bischof?

Kunst kopen van Peter Bischof begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Bischof, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Bischof. Om meer kans te maken om de Peter Bischof te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Bischof! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.