Peter Brouwer (1935-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Brouwer
Peter Brouwer (1935-2010)

Peter Brouwer (1935-2010)

Kunstenaar

Peter BROUWER (Geboren: 1 augustus 1935 - 4 september 2010 Utrecht) De kunstschilder Peter Brouwer, de schilder van de directe kleuren, werd geboren te Utrecht op 1 augustus 1935. Peter woonde en werkte in Utrecht en heeft zijn opleiding gekregen op de Avondacademie en was een leerling van John Bevort, Laurens Tuinman, Cor van Diggelen, Henk Bellaard, een leraar van de Rijksacademie te Amsterdam en van zijn oom P. Brouwer. Tevens heeft hij veel geleerd van zijn vele studiereizen door Itali_ en Spanje en zijn exposities in New York en Duitsland.Zijn schilderijen voeren de toeschouwer mee op een reis door de fantasiewereld van Peter Brouwer, een wereld waar Peter zijn ogen niet in zijn zak houdt en wordt ge_nspireerd door zijn omgeving en de gebeurtenissen. Het is niet alleen de reflectie van de realiteit, maar ook zijn interpretatie van kleur en sfeer.De vraag blijft echter of deze begaafde kunstschilder zijn talenten in zijn genen meekreeg of, gegevens de omstandigheden, zijn levensdoel toevallig langskwam. Peter heeft altijd zijn passie gestalte gegeven en dit kunnen wij bewonderen in zijn kunstwerken.

Aangeboden items
3
Verkochte items
33
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (23 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Peter Brouwer - Zeilboten op het meer bij de molen kopen? Bied vanaf 250!
Peter Brouwer - Zeilboten op het meer bij de molenSchilderij

Geplaatst doorhenrisArtSale

Eindtijd 10-12-2022 om 21:48

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen77 cm x 97 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Peter Brouwer - Landschap met molen kopen? Bied vanaf 175!
Peter Brouwer - Landschap met molenSchilderij

Geplaatst doorPoolster

Eindtijd 30-08-2022 om 21:31

Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
Afmetingen76 cm x 96 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Peter Brouwer - Bos gezicht met ven en opvliegende eenden kopen? Bied vanaf 310!
Peter Brouwer - Bos gezicht met ven en opvliegende eendenSchilderij

Geplaatst doorJantinus

Eindtijd 21-09-2022 om 22:07

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen88.5 cm x 98.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Peter Brouwer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Brouwer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Brouwer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Brouwer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Brouwer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Brouwer!

Volg het aanbod kunst van Peter Brouwer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Brouwer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Brouwer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Brouwer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Brouwer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Brouwer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Brouwer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Brouwer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Brouwer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Brouwer?

Kunst kopen van Peter Brouwer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Brouwer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Brouwer. Om meer kans te maken om de Peter Brouwer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Brouwer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.