Peter Handel (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Handel
Peter Handel (1949)

Peter Handel (1949)

Kunstschilder, Graficus, Fotograaf

Peter HANDEL (Anklam 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Peter Handel - Kleurengiclee UTE Handgesigneerd kopen? Bied vanaf 39!
Peter Handel (1949) Duits Kleurengiclee UTE Handgesigneerd
TechniekGiclée
Afmetingen51 x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Handel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Handel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Handel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Handel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Handel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Handel!

Volg het aanbod kunst van Peter Handel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Handel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Handel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Handel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Handel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Handel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Handel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Handel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Handel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Handel?

Kunst kopen van Peter Handel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Handel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Handel. Om meer kans te maken om de Peter Handel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Handel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.