Peter Jordaan (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Jordaan
Peter Jordaan (1954)

Peter Jordaan (1954)

Kunstenaar

Peter JORDAAN

Schilder, graficus, beeldhouwer

Geboren te Arnhem in 1954.

Aangeboden items
2
Verkochte items
83
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter Jordaan - Onschuld kopen? Bied vanaf 40!
Peter Jordaan (1954) Onschuld
TechniekZeefdruk
Afmetingen22 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Peter Jordaan - Zonnewende kopen? Bied vanaf 45!
Peter Jordaan (1954) Zonnewende
TechniekZeefdruk
Afmetingen22 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Jordaan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Jordaan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Jordaan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Jordaan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Jordaan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Jordaan!

Volg het aanbod kunst van Peter Jordaan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Jordaan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Jordaan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Jordaan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Jordaan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Jordaan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Jordaan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Jordaan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Jordaan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Jordaan?

Kunst kopen van Peter Jordaan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Jordaan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Jordaan. Om meer kans te maken om de Peter Jordaan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Jordaan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.