Peter van Drumpt (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Peter van Drumpt
Peter van Drumpt (1949)

Peter van Drumpt (1949)

Over de kunstenaar:

Peter van Drumpt 1949 Geboren te Gennep, van beroep beeldend kunstenaar, schilder en graficus. Woont en werkt in Amsterdam. Materiaal: acryl/linnen, aquarel en aquarel/potlood. Technieken: gemengde techniek en lithografie. Inspiratiebron is: Hollandse landschappen. Stijl: abstract 1986-1992. Genoot zijn opleiding aan het Hoger Instituut v. Architectuur en Toegepaste Wetenschappen Hasselt(B) en aan de Gerrit Rietveld Academie 1970-1975.

Opleiding: Hoger Instituut v. Architectuur en Toegepaste Wetenschappen, Hasselt (B) Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam (1970-1975)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities: Galerie Clement, Amsterdam Kunsthandel Brothers in Arts

De volgende kunstuitlenen hebben werk in hun collectie: Kunstuitleen Zwolle, Zwolle Alberts Kunstuitleen. Almelo Stedelijk Museum, Den Bosch

Vertegenwoordigd in de volgende bedrijfscollecties: Achmea Kunstcollectie Ahold Kunst Stichting, Zaandam AMC Brummelkamp Galerie en AMC-vitrines, Amsterdam Fontys Kunstcollectie, Eindhoven Kunstcollectie KPN, Den Haag TNT Post Kunstcollectie, Den Haag

Aangeboden items
1
Verkochte items
71
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter van Drumpt - Abstracte compositie 1976 kopen? Bied vanaf 55!
Peter van Drumpt (1949) Nederlands Abstracte compositie 1976
Techniek Ets/Aquatint
Afmetingen 39 x 56 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter van Drumpt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter van Drumpt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter van Drumpt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter van Drumpt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter van Drumpt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter van Drumpt!

Volg het aanbod kunst van Peter van Drumpt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter van Drumpt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter van Drumpt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter van Drumpt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter van Drumpt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter van Drumpt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter van Drumpt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter van Drumpt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter van Drumpt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter van Drumpt?

Kunst kopen van Peter van Drumpt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter van Drumpt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter van Drumpt. Om meer kans te maken om de Peter van Drumpt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter van Drumpt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.