Petra Dolleman (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Petra Dolleman
Petra Dolleman (1960)

Petra Dolleman (1960)

Kunstenaar

Petra DOLLEMAN (Amsterdam 1960)

Aangeboden items
4
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Petra Dolleman - Hoorn des overvloed kopen? Bied vanaf 35!
Petra Dolleman (1960) Hoorn des overvloed
TechniekZeefdruk
Afmetingen57 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Petra Dolleman - Dubbelzinnig kopen? Bied vanaf 15!
Petra Dolleman (1960) Dubbelzinnig
TechniekZeefdruk
Afmetingen57 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Petra Dolleman - Telgang kopen? Bied vanaf 15!
Petra Dolleman (1960) Telgang
TechniekZeefdruk
Afmetingen57 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Petra Dolleman - Vlag voor de bijl kopen? Bied vanaf 15!
Petra Dolleman (1960) Vlag voor de bijl
TechniekZeefdruk
Afmetingen57 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Petra Dolleman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Petra Dolleman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Petra Dolleman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Petra Dolleman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Petra Dolleman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Petra Dolleman!

Volg het aanbod kunst van Petra Dolleman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Petra Dolleman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Petra Dolleman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Petra Dolleman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Petra Dolleman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Petra Dolleman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Petra Dolleman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Petra Dolleman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Petra Dolleman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Petra Dolleman?

Kunst kopen van Petra Dolleman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Petra Dolleman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Petra Dolleman. Om meer kans te maken om de Petra Dolleman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Petra Dolleman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.