Petra Lommen (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Petra Lommen
Petra Lommen (1952)

Petra Lommen (1952)

Kunstenaar

Petra LOMMEN (Reuver (Beesel), 1952)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Petra Lommen - ANTROPOMORF FIGUUR / KLEURLITHO / 56x39cm / SIG / 1998 / PASSE-PARTOUT kopen? Bied vanaf 20!
Petra Lommen - ANTROPOMORF FIGUUR / KLEURLITHO / 56x39cm / SIG / 1998 / PASSE-PARTOUTGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 07-02-2023 om 21:15
Jaartal1998
TechniekLitho
Afmetingen28 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Petra Lommen - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Petra Lommen - zonder titelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 02-10-2022 om 21:58
Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen38 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Petra Lommen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Petra Lommen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Petra Lommen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Petra Lommen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Petra Lommen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Petra Lommen!

Volg het aanbod kunst van Petra Lommen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Petra Lommen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Petra Lommen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Petra Lommen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Petra Lommen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Petra Lommen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Petra Lommen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Petra Lommen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Petra Lommen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Petra Lommen?

Kunst kopen van Petra Lommen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Petra Lommen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Petra Lommen. Om meer kans te maken om de Petra Lommen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Petra Lommen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.