• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Pie Wilhelmus (1926-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pie Wilhelmus

Pie Wilhelmus (1926-2003)

Kunstenaar

Pie WILHELMUS (Maastricht 1926 - Maastricht 2003)

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Pie Wilhelmus - Twee keer Maastricht kopen? Bied vanaf 125!
Pie Wilhelmus - Twee keer Maastricht

Schilderij

Geplaatst doorBernardenbeppie

Eindtijd08-07-2022 om 21:00

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen32 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst
Aftersale
Pie Wilhelmus - De Helpoort kopen? Bied vanaf 120!
Pie Wilhelmus - De Helpoort

Schilderij

Geplaatst doormaurice1968

Eindtijd07-08-2022 om 22:43

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen70 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Pie Wilhelmus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pie Wilhelmus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pie Wilhelmus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pie Wilhelmus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pie Wilhelmus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pie Wilhelmus!

Volg het aanbod kunst van Pie Wilhelmus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pie Wilhelmus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pie Wilhelmus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pie Wilhelmus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pie Wilhelmus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pie Wilhelmus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pie Wilhelmus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pie Wilhelmus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pie Wilhelmus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pie Wilhelmus?

Kunst kopen van Pie Wilhelmus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pie Wilhelmus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pie Wilhelmus. Om meer kans te maken om de Pie Wilhelmus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pie Wilhelmus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.