Piet Fioole (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Piet Fioole
Piet Fioole (1943)

Piet Fioole (1943)

Kunstenaar:

Piet Fioole

Geboortejaar:

1943

Geboorteplaats:

Halsteren

Biografie:

Piet Fioole 1943 Halsteren

Graficus; voormalig directeur kunstacademie

Exposities:

Galerie Bint Dordrecht

Aangeboden items
1
Verkochte items
67
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Piet Fioole - drie luik handgesigneerde zeefdrukken | '96.100' | 1996 kopen? Bied vanaf 75!
Piet Fioole (1943) Nederlands drie luik handgesigneerde zeefdrukken | '96.100' | 1996
TechniekZeefdruk
Afmetingen30 x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Piet Fioole

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Fioole? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Fioole. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Fioole en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Fioole te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Fioole!

Volg het aanbod kunst van Piet Fioole te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Fioole te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Fioole instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Fioole kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Fioole!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Fioole kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Fioole en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Fioole via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Fioole of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Fioole?

Kunst kopen van Piet Fioole begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Fioole, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Fioole. Om meer kans te maken om de Piet Fioole te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Fioole! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.