Piet Klaasse (1918-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet Klaasse
Piet Klaasse (1918-2001)

Piet Klaasse (1918-2001)

Kunstenaar

Piet KLAASSE (Sloten Amsterdam 1918 - 2001)

Aangeboden items
2
Verkochte items
134
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Piet Klaasse - El torro kopen? Bied vanaf 10!
Piet Klaasse (1918-2001) Nederlands El torro
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee
Piet Klaasse - ets: Defilé - 1996 kopen? Bied vanaf 55!
Piet Klaasse (1918-2001) Nederlands ets: Defilé - 1996
TechniekEts
Afmetingen36.5 cm x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Piet Klaasse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Klaasse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Klaasse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Klaasse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Klaasse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Klaasse!

Volg het aanbod kunst van Piet Klaasse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Klaasse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Klaasse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Klaasse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Klaasse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Klaasse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Klaasse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Klaasse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Klaasse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Klaasse?

Kunst kopen van Piet Klaasse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Klaasse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Klaasse. Om meer kans te maken om de Piet Klaasse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Klaasse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.