Piet van Riel (1951-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet van Riel
Piet van Riel (1951-2017)

Piet van Riel (1951-2017)

Kunstenaar

Piet van RIEL (Oosterhout 1951 – Amsterdam 2017)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Piet van Riel - Tweeluik 'Kleurlandschap' kopen? Bied vanaf 295!
Piet van Riel - Tweeluik 'Kleurlandschap'Schilderij
Geplaatst doorcolourfulartlimburg
Eindtijd 29-01-2023 om 22:23
Jaartal2000
TechniekAcryl
Afmetingen35 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Piet van Riel - Drieluik 'Vogels' kopen? Bied vanaf 230!
Piet van Riel - Drieluik 'Vogels'Schilderij
Geplaatst doorcolourfulartlimburg
Eindtijd 24-01-2023 om 21:39
Periode2000 t/m Heden
TechniekAcryl
Afmetingen45 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Piet van Riel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet van Riel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet van Riel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet van Riel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet van Riel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet van Riel!

Volg het aanbod kunst van Piet van Riel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet van Riel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet van Riel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet van Riel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet van Riel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet van Riel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet van Riel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet van Riel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet van Riel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet van Riel?

Kunst kopen van Piet van Riel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet van Riel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet van Riel. Om meer kans te maken om de Piet van Riel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet van Riel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.