Pieter Daniel Dik (1943-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter Daniel Dik
Pieter Daniel Dik (1943-1984)

Pieter Daniel Dik (1943-1984)

Kunstenaar

Kunstschilder Pieter Daniel Dik is een natuurtalent, met grote bekendheid.Hij brengt veel tijd door met het observeren van dieren in de bossen en de duinen.In Nederland, Scandinavie, Groot-Brittanie, Frankrijk, Duitsland, Belgie en ook de Verenigde Staten bouwt hij een grote naam op als "wildlife painter". Op 41-jarige leeftijd overlijdt hij in zijn woonplaats Schoorl. In het Singer Museum in Laren, worden na zijn overlijden enkele werken getoond op een expositie ter gelegenheid van de 75e verjaardag van Prins Bernhard.

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pieter Daniel Dik - Hert in het struikgewas kopen? Bied vanaf 900!
Pieter Daniel Dik (1943-1984) Nederlands Hert in het struikgewas
TechniekOlieverf
Afmetingen72 x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 900
Bied mee Bied mee
Pieter Daniel Dik - Hert in het struikgewas kopen? Bied vanaf 900!
Pieter Daniel Dik (1943-1984) Nederlands Hert in het struikgewas
TechniekOlieverf
Afmetingen72 x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 900
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pieter Daniel Dik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Daniel Dik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Daniel Dik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Daniel Dik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Daniel Dik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Daniel Dik!

Volg het aanbod kunst van Pieter Daniel Dik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Daniel Dik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Daniel Dik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Daniel Dik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Daniel Dik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Daniel Dik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Daniel Dik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Daniel Dik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Daniel Dik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Daniel Dik?

Kunst kopen van Pieter Daniel Dik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Daniel Dik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Daniel Dik. Om meer kans te maken om de Pieter Daniel Dik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Daniel Dik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.