Pieter Drift (1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter Drift
Pieter Drift (1967)

Pieter Drift (1967)

Kunstenaar

Pieter DRIFT (Vlaardingen 1967)

Graficus, dichter

Opleiding:

Drift studeerde van 1985 tot 1991 aan de afdeling Vrije Grafiek van de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam.

Sinds 2002 werkzaam in Arnhem.

Aangeboden items
3
Verkochte items
69
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pieter Drift - Ets: Sperwevuur - 2002 kopen? Bied vanaf 45!
Pieter Drift (1967) Nederlands Ets: Sperwevuur - 2002
TechniekEts
Afmetingen57.5 x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Pieter Drift - Ets: de verkondiger - 2001 kopen? Bied vanaf 45!
Pieter Drift (1967) Nederlands Ets: de verkondiger - 2001
TechniekEts
Afmetingen52 x 39.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Pieter Drift - Ets/aquatint: As if we were...- 1993 kopen? Bied vanaf 45!
Pieter Drift (1967) Ets/aquatint: As if we were...- 1993
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen23.5 x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pieter Drift

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Drift? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Drift. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Drift en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Drift te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Drift!

Volg het aanbod kunst van Pieter Drift te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Drift te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Drift instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Drift kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Drift!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Drift kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Drift en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Drift via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Drift of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Drift?

Kunst kopen van Pieter Drift begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Drift, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Drift. Om meer kans te maken om de Pieter Drift te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Drift! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.