Pieter Wagemans (1879-1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter Wagemans
Pieter Wagemans (1879-1955)

Pieter Wagemans (1879-1955)

Kunstenaar

Pieter Johannes Alexander Wagemans, 25-08-1879 - 30-08-1955, Den Haag. Vermeld in Scheen.Pieter Johannes Alexander Wagemans woonde en werkte te Den Haag. Was aanvankelijk huis- en dekoratieschilder, later geheel kunstschilder. Hij heeft o.a. massa's stadsgezichten (Nederlandse Steden) gemaakt, waarvan verscheidene vervalst zijn tot werken van J.C.K. Klinkenberg.

Aangeboden items
2
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (21 x Favoriet)
filters
Pieter Wagemans - Gezicht op Leiden kopen? Bied vanaf 200!
Pieter Wagemans (1879-1955) Nederlands Gezicht op Leiden
TechniekOlieverf
Afmetingen46 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Pieter Wagemans - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 200!
Pieter Wagemans (1879-1955) Nederlands Zeegezicht
TechniekOlieverf
Afmetingen28 cm x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Pieter Wagemans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Wagemans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Wagemans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Wagemans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Wagemans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Wagemans!

Volg het aanbod kunst van Pieter Wagemans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Wagemans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Wagemans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Wagemans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Wagemans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Wagemans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Wagemans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Wagemans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Wagemans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Wagemans?

Kunst kopen van Pieter Wagemans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Wagemans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Wagemans. Om meer kans te maken om de Pieter Wagemans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Wagemans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.