Pim van Halem (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pim van Halem
Pim van Halem (1951)

Pim van Halem (1951)

Kunstenaar

Pim van HALEM (Voorburg 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pim van Halem - "Busy bus C" | Zeefdruk op papier p.p. kopen? Bied vanaf 99!
Pim van Halem (1951) Nederlands "Busy bus C" | Zeefdruk op papier p.p.
TechniekZeefdruk
Afmetingen56 x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pim van Halem

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pim van Halem? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pim van Halem. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pim van Halem en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pim van Halem te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pim van Halem!

Volg het aanbod kunst van Pim van Halem te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pim van Halem te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pim van Halem instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pim van Halem kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pim van Halem!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pim van Halem kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pim van Halem en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pim van Halem via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pim van Halem of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pim van Halem?

Kunst kopen van Pim van Halem begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pim van Halem, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pim van Halem. Om meer kans te maken om de Pim van Halem te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pim van Halem! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.