Pjeroo Roobjee (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pjeroo Roobjee
Pjeroo Roobjee (1945)

Pjeroo Roobjee (1945)

Kunstenaar

Pjeroo ROOBJEE (Gent, 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
22
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Pjeroo Roobjee - de wijven zijn weer bezig (c8) kopen? Bied vanaf 195!
Pjeroo Roobjee (1945) Belgisch de wijven zijn weer bezig (c8)
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen42 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pjeroo Roobjee

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pjeroo Roobjee? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pjeroo Roobjee. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pjeroo Roobjee en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pjeroo Roobjee te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pjeroo Roobjee!

Volg het aanbod kunst van Pjeroo Roobjee te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pjeroo Roobjee te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pjeroo Roobjee instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pjeroo Roobjee kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pjeroo Roobjee!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pjeroo Roobjee kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pjeroo Roobjee en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pjeroo Roobjee via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pjeroo Roobjee of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pjeroo Roobjee?

Kunst kopen van Pjeroo Roobjee begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pjeroo Roobjee, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pjeroo Roobjee. Om meer kans te maken om de Pjeroo Roobjee te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pjeroo Roobjee! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.