Rineke Kop (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rineke Kop
Rineke Kop (1951)

Rineke Kop (1951)

Rineke KOP (Leiden 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rineke Kop - Zonder titel. 1993 kopen? Bied vanaf 60!
Rineke Kop (1951) Nederlands Zonder titel. 1993
Techniek Acryl
Afmetingen 57 x 41 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rineke Kop

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rineke Kop? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rineke Kop. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rineke Kop en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rineke Kop te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rineke Kop!

Volg het aanbod kunst van Rineke Kop te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rineke Kop te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rineke Kop instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rineke Kop kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rineke Kop!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rineke Kop kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rineke Kop en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rineke Kop via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rineke Kop of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rineke Kop?

Kunst kopen van Rineke Kop begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rineke Kop, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rineke Kop. Om meer kans te maken om de Rineke Kop te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rineke Kop! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.