Rob Houdijk (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rob Houdijk
Rob Houdijk (1950)

Rob Houdijk (1950)

Kunstenaar

Rob HOUDIJK (Tilburg, 1950)

Aangeboden items
2
Verkochte items
47
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rob Houdijk - "na het baden" kopen? Bied vanaf 1500!
Rob Houdijk (1950) Nederlands "na het baden"
TechniekOlieverf
Afmetingen83 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.500
Bied mee Bied mee
Rob Houdijk - Nienke aan het wegdromen kopen? Bied vanaf 150!
Rob Houdijk (1950) Nederlands Nienke aan het wegdromen
TechniekAquarel
Afmetingen46 x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rob Houdijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rob Houdijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rob Houdijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rob Houdijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rob Houdijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rob Houdijk!

Volg het aanbod kunst van Rob Houdijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rob Houdijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rob Houdijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rob Houdijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rob Houdijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rob Houdijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rob Houdijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rob Houdijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rob Houdijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rob Houdijk?

Kunst kopen van Rob Houdijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rob Houdijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rob Houdijk. Om meer kans te maken om de Rob Houdijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rob Houdijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.